G-96XS9K9F19
  1. Webinar: stappenplan arbozorg

Webinar: Stappenplan Arbozorg

Het Webinar Stappenplan Arborzorg gaat in op de organisatie van Arbozorg in de praktijk. Dit is met name interessant voor werkgevers, maar uiteraard zijn andere doelgroepen ook van harte welkom.

Hoe organiseer ik als werkgever nu goede Arbozorg? Welke hulpmiddelen kan ik daarvoor gebruiken en welke stappen moet ik zetten? Wie kan ik daar het beste bij betrekken? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen gaan we in gesprek met twee gastsprekers van SBI Formaat en SuperGarant Zorg.

Webinar (23 maart 2017): stappenplan arbozorg

De organisatie van Arbozorg in de praktijk staat centraal in dit webinar voor werkgevers. Gastsprekers van SBI Formaat en SuperGarant Zorg beantwoorden in deze sessie uiteenlopende vragen. De geïnterviewden praten over thema’s als: Hoe organiseer ik als werkgever goede Arbozorg? Welke hulpmiddelen kan ik daarvoor gebruiken en welke stappen moet ik zetten? Wie kan ik daar het beste bij betrekken?

  • Sprekers Alex Daems, adviseur SBI Formaat.
  • Peter-Jan Smits, adviseur SuperGarant Zorg.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

De wijzigingen in de Arbowetgeving hebben gevolgen voor bedrijven binnen uw branche. Vergroot de bewustwording van en kennis over de nieuwe Arbowet bij werkgevers. Motiveer bedrijven om de Arbozorg binnen hun organisatie goed te organiseren.

Wilt u als werkgever uw kennis vergroten over hoe goede Arbozorg kan worden ingevoerd binnen uw bedrijf? Of wilt u meer informatie verzamelen over de wijzigingen in de Arbowet? Kijk dan dit webinar terug op YouTube.


Stappenplan Arbozorg? Klik hier.