G-96XS9K9F19

App voor VerzekeringsInzicht

  1. App voor VerzekeringsInzicht

App voor VerzekeringsInzicht

Probeer de Nieuwe VerzekeringsInzicht App!
Goed nieuws! We hebben nu een app voor VerzekeringsInzicht. U kunt deze makkelijk downloaden op uw telefoon uit de Google Play Store of de App Store.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot uw verzekeringsgegevens waar en wanneer u maar wilt. Daarom hebben we een gebruikersvriendelijke app ontwikkeld die u helpt uw ziek- en hersteldmeldingen te stroomlijnen en u zo tijd bespaart. De VerzekeringsInzicht App is speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het beheren van uw werknemersgegevens en het aanmaken/inzien van ziek- en hersteldmeldingen.

Met deze app kunt u onder andere:

  • Medewerker(s) ziekmelden
  • Medewerkers(s) hersteldmelden
  • Medewerker(s) toevoegen
  • Verzuim meldingen inzien

Verificatiecode ontvangen via sms?
U ontvangt een verificatiecode via een e-mail. Maar het is ook mogelijk om de verificatiecode te ontvangen via sms. Dit kunt u gemakkelijk aanpassen in VerzekeringsInzicht. Log hiervoor eenmalig in VerzekeringsInzicht op een computer. Ga vervolgens naar de instellingen van uw account en voeg daar uw 06-nummer toe. U kunt bij de eerstvolgende keer dat u inlogt op de knop ‘’Verstuur code met sms’’ klikken.

Begin vandaag! Download de VerzekeringsInzicht App. Het helpt u om makkelijker en sneller met VerzekeringsInzicht te werken. We vinden het fijn om te horen wat u van de app vindt. Met uw hulp maken we alles beter en makkelijker.

Vragen of wilt u laten weten wat u van de app vindt?

Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 070 301 16 85. Of stuur een e-mail naar info@vakcentrumzorgportaal.nl. Wij helpen u graag verder.